Szukaj: w

Przeglądaj przepisy według alfabetu: A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U W X Y Z

Aktualnie jesteś:

Przypomnij hasło

Załóż konto

• msewka
  • msewka
  • Mistrz Kuchni
  • Punktów: 30212

Odp.: Witajcie z ranka!

28.05.2010, godzina: 21:20
Cytat: Użytkownik "Tercia"
Cytat: Użytkownik "yola"
Takie czasy,ze trzeba mieć końskie zdrowie,żeby chorować ;)

Zgadzam się z Tobą Jolu w 100% ,teraz jak nie masz fury pieniędzy a zachorujesz poważnie to lepiej kłaść się i umierać,bo i tak człowieka nie wyleczą a jeszcze rodzina z torbami zostanie.

Macie rację dziewczyny, żeby chorować trzeba mieć końskie zdrowie albo worek pieniędzy i znajomości.
  • Tercia
  • Tercia
  • Starszy Kucharz
  • Punktów: 4681

27.05.2010, godzina: 21:49

Zgadzam się z Tobą Jolu w 100% ,teraz jak nie masz fury pieniędzy a zachorujesz poważnie to lepiej kłaść się i umierać,bo i tak człowieka nie wyleczą a jeszcze rodzina z torbami zostanie.
  • yola
  • yola
  • Starszy Kucharz
  • Punktów: 4413

27.05.2010, godzina: 15:50
  • iziona
  • iziona
  • Mistrz Kuchni
  • Punktów: 34862

27.05.2010, godzina: 09:45
u nas pięknie ,mam nadzieję że u was też. zaraz idę z córcią do lekarza więc zajrzałam tylko na moment .dzwonie dzisiaj rano do rejestracji a pani rejestratorka pyta co się dzieje ,bo przyjmują tylko konkretne przypadki,ludzie co się dzieje z tą naszą służbą zdrowia?
  • iziona
  • iziona
  • Mistrz Kuchni

25.05.2010, godzina: 13:07
witam
u nas dzisiaj słoneczko na zmianę z chmurami ,ale bez deszczu.rzeka też podtapia pola pod miastem .jestem zawodowo związana ze strażą, to mam wiadomości na bieżąco i jestem przerażona tym wszystkim .
  • msewka
  • msewka
  • Mistrz Kuchni
  • Punktów: 30212

24.05.2010, godzina: 16:30
Siedzę w tym kompie i siedzę. Chyba wybiorę się do sąsiadki na kawę żeby chociaż trochę na dwór wyjść.Pogoda dzisiaj zimna i deszcz też popaduje.

Yolu u mnie od rana się chmurzyło a teraz znów porządnie dolało.Wczoraj poszliśmy na kilkukilometrowy spacer wzdłuż wałów i byłam przerażona.Nigdy Warta nie była tak szeroka i nie pozalewała takich połaci.
I pada dalej!
A te zdjęcia moja córka zrobiła kilka dni wcześniej, gdy wody tyle jeszcze nie było.Teraz nie pozwalam jej chodzić nad rzekę.O nieszczęście nie trudno.

• yola
  • yola
  • Starszy Kucharz
  • Punktów: 4413

24.05.2010, godzina: 11:31
Siedzę w tym kompie i siedzę. Chyba wybiorę się do sąsiadki na kawę żeby chociaż trochę na dwór wyjść.Pogoda dzisiaj zimna i deszcz też popaduje.
  • iziona
  • iziona
  • Mistrz Kuchni

24.05.2010, godzina: 10:06
witam
u nas wygląda śliczne słoneczko ,życzę wszystkim takiego.
  • iziona
  • iziona
  • Mistrz Kuchni

23.05.2010, godzina: 06:29
witam
Tylko szaleniec ,taki jak ja siedzi o tej godz przy komputerze ,ale co zrobić
Wyjątkowo źle mi się dzisiaj spało,już jestem po kawie.
Mam nadzieję że pogoda dopisze .
Miłego dnia.
  • Tercia
  • Tercia
  • Starszy Kucharz
  • Punktów: 4681

22.05.2010, godzina: 16:41
U nas rano świeciło słońce,a od godz.12 do teraz przeszły już 4 burze z bardzo dużymi wyładowywaniami a do tego leje jak z cebra.Na naszym polu teraz jest jeszcze więcej wody niż było,choć dość dużo już przez te 2 dni bez deszczu zeszło.

SZUKAJ NA FORUM

NAJPOPULARNIEJSZE   WĄTKI

TOP FORUMOWICZE

Copyright 2010 ©Przepysznie.pl Projekt:addictive-studio.com   Wykonanie:Leader's Mind

Przepysznie.pl to serwis skupiający najlepsze przepisy kulinarne, kucharskie porady, kulinarne przepisy na ciasta, dietetyczne desery, drinki, sałatki, dania mięsne i wegetariańskie.
Podział na kategorie np kuchnie świata ułatwia znalezienie tych ulubionych. Są też gotowe obiady czyli dania główne, zupy.
Oczywiście korzystanie z przepisów ze zdjęciami i bez zdjęć jest całkowicie darmowe.