-
- msewka
- Mistrz Kuchni
- Punktów: 30212
-
Odp.: Witajcie z ranka!
28.05.2010, godzina: 21:20
Cytat: Użytkownik "Tercia"Cytat: Użytkownik "yola"Takie czasy,ze trzeba mieć końskie zdrowie,żeby chorować ;)
Zgadzam się z Tobą Jolu w 100% ,teraz jak nie masz fury pieniędzy a zachorujesz poważnie to lepiej kłaść się i umierać,bo i tak człowieka nie wyleczą a jeszcze rodzina z torbami zostanie.
Macie rację dziewczyny, żeby chorować trzeba mieć końskie zdrowie albo worek pieniędzy i znajomości.
-
- Tercia
- Starszy Kucharz
- Punktów: 4681
-
27.05.2010, godzina: 21:49
Cytat: Użytkownik "yola"Takie czasy,ze trzeba mieć końskie zdrowie,żeby chorować ;)
Zgadzam się z Tobą Jolu w 100% ,teraz jak nie masz fury pieniędzy a zachorujesz poważnie to lepiej kłaść się i umierać,bo i tak człowieka nie wyleczą a jeszcze rodzina z torbami zostanie.
-
- yola
- Starszy Kucharz
- Punktów: 4413
-
27.05.2010, godzina: 15:50
Takie czasy,ze trzeba mieć końskie zdrowie,żeby chorować ;)
-
- iziona
- Mistrz Kuchni
- Punktów: 34862
-
27.05.2010, godzina: 09:45
u nas pięknie ,mam nadzieję że u was też. zaraz idę z córcią do lekarza więc zajrzałam tylko na moment .dzwonie dzisiaj rano do rejestracji a pani rejestratorka pyta co się dzieje ,bo przyjmują tylko konkretne przypadki,ludzie co się dzieje z tą naszą służbą zdrowia?
-
- iziona
- Mistrz Kuchni
-
25.05.2010, godzina: 13:07
witam
u nas dzisiaj słoneczko na zmianę z chmurami ,ale bez deszczu.rzeka też podtapia pola pod miastem .jestem zawodowo związana ze strażą, to mam wiadomości na bieżąco i jestem przerażona tym wszystkim .
-
- msewka
- Mistrz Kuchni
- Punktów: 30212
-
24.05.2010, godzina: 16:30
Cytat: Użytkownik "yola"Siedzę w tym kompie i siedzę. Chyba wybiorę się do sąsiadki na kawę żeby chociaż trochę na dwór wyjść.Pogoda dzisiaj zimna i deszcz też popaduje.
Yolu u mnie od rana się chmurzyło a teraz znów porządnie dolało.Wczoraj poszliśmy na kilkukilometrowy spacer wzdłuż wałów i byłam przerażona.Nigdy Warta nie była tak szeroka i nie pozalewała takich połaci.
I pada dalej!
A te zdjęcia moja córka zrobiła kilka dni wcześniej, gdy wody tyle jeszcze nie było.Teraz nie pozwalam jej chodzić nad rzekę.O nieszczęście nie trudno.
-
- yola
- Starszy Kucharz
- Punktów: 4413
-
24.05.2010, godzina: 11:31
Siedzę w tym kompie i siedzę. Chyba wybiorę się do sąsiadki na kawę żeby chociaż trochę na dwór wyjść.Pogoda dzisiaj zimna i deszcz też popaduje.
-
- iziona
- Mistrz Kuchni
-
24.05.2010, godzina: 10:06
witam
u nas wygląda śliczne słoneczko ,życzę wszystkim takiego.
-
- iziona
- Mistrz Kuchni
-
23.05.2010, godzina: 06:29
witam
Tylko szaleniec ,taki jak ja siedzi o tej godz przy komputerze ,ale co zrobić
Wyjątkowo źle mi się dzisiaj spało,już jestem po kawie.
Mam nadzieję że pogoda dopisze .
Miłego dnia.
-
- Tercia
- Starszy Kucharz
- Punktów: 4681
-
22.05.2010, godzina: 16:41
U nas rano świeciło słońce,a od godz.12 do teraz przeszły już 4 burze z bardzo dużymi wyładowywaniami a do tego leje jak z cebra.Na naszym polu teraz jest jeszcze więcej wody niż było,choć dość dużo już przez te 2 dni bez deszczu zeszło.